Så här blir du medlem:

Ansök om medlemsskap
För att bli beviljad medlemskap behöver du registrera dig och betala köavgift enligt nedan

Proceduren delas upp i ett antal steg:

1) Ansökningarna görs här på Tullinge kanotförenings hemsida och formuläret för ansökan om medlemskap via Idrott on Line nedan.

2) I samband med ansökan om medlemskap ska en köavgift på 100 kr betalas in till klubbens kontonummer: Bg 5550-3023, för att kötiden ska börja räknas. Ansökningarna hanteras i en kö där datum för inbetalning av köavgiften bestämmer platsen i kön. Inbetalning av köavgift avser även en hel familj.

3) När ansvariga i klubben har möjlighet, kommer de 10-15 med längst kötid, alla familjemedlemmar inräknade, inbjudas till en gemensam introduktionskväll, med start i början av Maj. Samtliga familjemedlemmar skall delta. Skicka in dina/familjemedlemmarnas personuppgifter till klubben.  Det gör du med webbformulär, följ anvisningarna nedan. Var noga med att anmäla medlemskap här på hemsidan för alla medlemmar som ska ingå i familjen.

4) I samband med introduktionskvällen betalas den fulla medlemsavgiften och de som vill ha nyckel och kanotplats betalar också för dessa vid samma tillfälle. Lämpligen via swish, alternativt kunna uppvisa kvitto på betalningen elektroniskt. Nycklar delas enbart ut under dessa introduktionstillfällen. Efter genomgången introduktion har de nya medlemmarna full tillgång till kanotplatsen och medlemskvällarna på onsdagar.

I meddelandefältet på inbetalningen vill vi att ni anger:
  • namn
  • vilken typ av medlemskap ni betalar för (nyckel, egen kajak, etc).
  • e-postadress

För er som är intresserad av kanotplats, kontakta Peter Karlsson (070 - 424 83 74) innan betalning. Detta för att kontrollera tillgång av lediga kanotplatser, samt bokning av plats.

Vid uppsägning av medlemsskap, meddelas detta via mail till This is a mailto link
Uppdaterad: 01 FEB 2021 09:10 Skribent: Johan Norin

C/o Mikael Bodner, Källvägen 7