Så här blir du medlem:

1. Betala in medlemsavgift, avgift för nyckel och ev. avgift för kanotplats till föreningens bankgiro: 5550-3023, aktuella avgifter - se nedan. Ange alltid minst namn, personnummer och e-postadress under "meddelande". För er som är intresserad av kanotplats, kontakta Peter Karlsson innan betalning på tfn 070 - 424 83 74. Detta för attkontrollera tillgång av lediga kanotplatser, samt bokning av plats.

2. Rapportera dina personuppgifter till klubben. Enklast gör du detta med webbformuläret:medlemsansökan, alternativt att motsvarande information skicka via epost till This is a mailto linkViktigt att tydligt ange namn, personnummer (ååååmmdd-xxxx), adress, telefonnummer och epostadress.

3. Välkommen som medlem i Tullinge Kanotförening! När vi mottagit pengar samt registrerat komplett medlemsinformation, skickar vi ut en bekräftelse via e-post.

Innan du själv ger dig ut på vattnet med föreningens kajaker eller hämtar ut egen nyckel, vill vi att ni deltar i prova-på-paddling eller medlemspaddling. Där kan vi då gå igenom de regler som gäller vid paddling, samt berätta om regler och rutiner för hur vi hanterar kajaker och annan utrustning i klubben. Efter detta kan du som betalt för nyckel kvittera ut den av: Marine Andersson tfn 070 - 232 49 36, This is a mailto link

Medlemsavgifter för 2017

Avgifter, NYTT medlemskap

Enskild medlem, ungdom: 200 kr, t.o.m. det kalenderår man fyller 17 år

Enskild medlem, vuxen: 300 kr, fr.o.m det kalenderår man fyller 18 år

tillkommer nyckelavgift - se nedan

Familjemedlemskap: 500 kr

1-2 vuxna + hemmavarande barn upp till 17 år, tillkommer nyckelavgift - se nedan

Nya medlemmar betalar rabatterad avgift första året, se ideellt arbete nedan

Avgifter, årlig förnyelseavgift för befintliga medlemmar

Ungdom t.o.m. det kalenderår man fyller 17 år, 200 kr

Vuxen fr.o.m. det kalenderår man fyller 18 år, 700 kr (300 kr)
Familj900 kr (500 kr)

1 - 2 vuxna + hemmavarande barn t.o.m. det kalenderår de fyller 17 år, eller så länge de är studerande.

För de som deltog i minst 6 tim arbete vid arbetsdagar, tävlingar m.m under 2014 är avgiften rabatterad med 400 kr. (Helt rabatterad avgift inom parentes.)

TKF skickar information om årets medlemsavgift med ev."arbetsrabatt" samt inbetalningskort/faktura i mars månad. Medlemsavgiften skall sedan vara betald senast sista april 2015.

Avgift för kanotplats

Kajak (K1), 400 kr/år

Canadensare (C1/C2), 500 kr/år

Avgift för nyckel                      500 kr
Varav 300 kr är deposition och återfås när nyckeln återlämnas.

Ideellt arbete i föreningen ger rabatterad medlemsavgift
Arbete för föreningen under detta år kommer att ge rabatt på kommande års medlemsavgift.
Medlemmar som hjälper till minst 6 tim vid klubbaktiviteter, städdagar m.m. kommer få en rabatt på maximalt 400 kr/hushåll vilket också motsvarar höjningen av medlemsavgiften för 2012 då avgifterna för vuxen och familj höjdes med 400 kr/hushåll och år.

Se arbetslistan för mer info hur du kan hjälpa föreningen och samtidigt får rabatt på medlemsavgiften nästa år. Inloggningsuppgifter och lösen står på utskicket i samband med årsavgiften. Är du ny medlem, maila till This is a mailto link för mer information.

Eventuella frågor kring medlemskap, avgifter samt inbetalning skickas till: This is a mailto link

Uppdaterad: 2017-05-06 12:11