Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Sv kanotförbundet


Här hittar du de hittills planerade utbildningarna, men fler tillkommer, och har du specifika önskemål för just din verksamhet, tveka inte att höra av dig.
 
Kanotförbundet har ett flertal kommittéer som gör ett stort jobb för att möjliggöra paddlingsverksamhet i olika former. Nu sökes nytt engagemang till flera av dessa!
 
Information om hur e olika delarna för det framflyttade kanotkonventet kommer att genomföras under vintern och våren. En del blir digtalt annat flyttas till senare under våren med en förhoppning om möjlighet att träffas.
 
Kanotförbundet har gjort klart med Nenad Martinis som ny Förbundskapten för Kanotslalom under 2022. En viktig pusselbit i att skapa en stabil organisation runt ett av våra två olympiska landslag!
 
Är du en fena på att organisera och leda projekt, och har ett brinnande intresse för friluftspaddling? Läs vidare och se om du är den Kanotförbundet söker!
 
Det finns många omtänksamma, kompetenta, trygga och inspirerande ledare runtom i Kanot-Sverige. Varje år belönas en av dessa med utmärkelsen "Årets Ledare". Hög tid att nominera din favorit, senast 6 februari!
 
Tre lovande, och redan välmeriterade, Sprint-kanotister har blivit uttagna till SOKs Topp & Talang. Ett välförtjänt grattis till Dennis Kernen, Melina Andersson och Julia Lagerstam!
 
Slätvattenkommitten har nu beslutat att genomföra tävlingsarrangörsträffen digitalt söndagen 23/1 dvs samma helg som den fysiska arrangörsträffen var planerad.
 
Har du skarp kompetens och ett brinnande engagemang att förmedla Kanotförbundets breda verksamhet!? Då är nog detta intressant - vi söker nu en kommunikatör på 100 %. Sista ansökan 28 januari.
 
Bara kort innan 2021 övergick i 2022 fattades beslut om föreskrifter och allmänna råd om säkerheten vid forsränning”. Ett gediget samarbete har gett resultat – det råder inte längre gråzon för föreningar och företag som anordnar turer i forsmiljö.
 
Vi vill härmed informera alla deltagare om att Kanotkonventet 2022 den 21-23 januari ställs in p.g.a. rådande restriktioner och istället flyttas fram till 18-20 mars.
 

God Jul & Gott Nytt År

(2021-12-23 11:19)
Kanotister, paddlare, ledare, ledamöter, föräldrar, möjliggörare, arrangörer, glädjespridare, diskussionsskapare, tränare, kanotskoleansvariga, portupphängare, målgörare - oavsett roll i ert kanotengagemang önskar vi er alla God Jul & Gott Nytt År!
 
I takt med att smittspridningen pekar uppåt igen har ett antal restriktioner införts, bl.a. avråds från läger, cuper och andra större aktiviteter inomhus med deltagare som vanligen inte samlas.
 
I takt med att smittspridningen pekar uppåt igen har ett antal restriktioner införts, bl.a. avråds från läger, cuper och andra större aktiviteter inomhus med deltagare som vanligen inte samlas.
 
2021 lider mot sitt slut och vi kan summera ett häftigt år med Svensk kanot, trots de utmaningar som pandemin inneburit. Många har paddlat, många har kommit i rörelse!
 

Postadress:
Tullinge KF - Kanot
C/o Mikael Bodner, Källvägen 7
14654 Tullinge

Besöksadress:
Tullinge Strand
14640 Tullinge

Kontakt:
Tel: 0707898731
E-post: styrelsen@tullingeka...

Se all info