Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till TKFs prova-på-paddling


Vi måste tyvärr ställa in årets planerade Prova-på kvällar p g a den stora tillströmningen av nya medlemmar. Ny tillfällen ges våren 2021.

Alla är hjärtligt välkomna!

Du behöver inte vara medlem, men simkunnig och ha en vuxen med dig om du är under 16 år. 

 

Introduktion 

Kvällen inleds med teoretisk genomgång och instruktion på land, så kom i tid! Sedan är det dax för provpaddling. Under paddlingen paddlar vi endast i lugna Tullingeviken, utanför bryggan.

  

Utrustning

Kajak, paddel och flytväst finns på plats hos oss. Kajakerna som används vid prova-på-paddlingen är i första hand VKV Kåre och Struer Malik. Dessa modeller är stadiga motionskajaker. Ombyte är ändå praktiskt att ha med!

 

Provpaddling under ordnade former

För din säkerhet har vi instruktör på vattnet, följebåt i sjön samt övervakning från land. Vår avsikt är att du ska känna dig trygg när du provar på kajakpaddling hos Tullinge Kanotförening!

  

Har du paddlat en del förut?

Kom ner och prova t.ex:  racingkajak med vingpaddel. Det finns även tillgång till forskajaker, havskajaker och  K2:or av olika slag, förteckning på våra kajaker.

 

När?

När vi har prova-på-paddling ser du i aktivitetskalendern. Har du för avsikt att bli medlem är det utmärkt att komma ner på några prova-på-paddlingar och visa dina färdigheter. Vi vill också gå igenom hantering av våra kanoter, rutiner m.m. innan du börjar paddla på egen hand i klubben.

 

 

Uppdaterad: 12 MAJ 2020 14:49 Skribent: Styrelsen
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Tullinge KF - Kanot
C/o Mikael Bodner, Källvägen 7
14654 Tullinge

Besöksadress:
Tullinge Strand
14640 Tullinge

Kontakt:
Tel: 0707898731
E-post: This is a mailto link

Se all info