Foto: Peter Karlsson

Egen kanotförvaring

TKF har ca 80 kanot förvaringsplatser för uthyrning till föreningens medlemmar

- Föreningen har lediga förvaringplatser för uthyrning.
- De flesta platserna är anpassade för kajaker och endast ett fåtal platser finns för canadensare.
- Sedan hösten 2017 kan vi erbjuda förvaringsplatser för kajaker/surfskis med en längd upp till ca 650cm.
- Medlemskap i föreningen krävs för att få hyra en förvaringsplats.
- Kanotplatserna hyrs årsvis.
- Kanot och förvaringsplats skall märkas med namn och telefonnummer på den som hyr platsen.
- Förvaringsplatser som efter den 1 maj fortfarande är omärkta samt obetalda, kommer att betraktas som uppsagda och finnas tillgänglig för andra medlemmar.
- Eventuell uppsägning av kanotplats skall göras senast 15 april och därefter skall kanot snarast flyttas, dock senast 30 april.
- Avgift för kanotplats skall betalas senast 30 april.
- Privata kajaker omfattas inte av föreningens försäkring. Ägare till privata kajaker bör se över sitt försäkringsskydd, många hemförsäkringar gäller inte för kajaker.
- För att kontrollera tillgång på lediga förvaringsplatser, samt bokning av plats, kontakta: Peter Karlsson, This is a mailto link, tfn 070 - 424 83 74

Uppdaterad: 2017-10-20 22:00