Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Sv kanotförbundet


Den vikarietjänst på Kanotgymnasiet som utlystes under senhösten är nu tillsatt. Det blir Hanna Plato som går in och täcker upp för Henke Nilsson under vårterminen.
 
Om dryga två månader är det dags för SKF:s Årsmöte. Valberedningens arbete är igång och de informerar här om förutsättningarna inför de val som ska göras.
 
2019 - nytt tävlingsår! Därmed även tid att förnya sin Tävlingslicens som tecknas av tävlingsaktiva kanotister fr.o.m det år kanotisten fyller 17. Nytt för i år är även en möjlighet att teckna lag inom Drakbåt och Kanotpolo.
 
Nu finns Årsrapporten öppen att fylla i och skicka in. Senast den 31 januari ska alla föreningar ha knappat in och tryckt på skicka-knappen.
 
Damlandslaget i Kanotpolo inleder nu sin verksamhet inför 2019-2020 där VM i Rom står som huvudmål.
 

God jul & Gott nytt år!

(2018-12-24 08:25)
Från Svenska Kanotförbundets sida vill vi önska en god jul och gott nytt år. Vi lämnar ett händelserikt, roligt och framgångsrikt 2018 bakom oss och blickar med spänning fram mot kommande år!
 
Svenska Kanotförbundet kallar till årsmöte den 23 mars 2019 i Stockholm. Mer information kring mötet samt anmälan kommer senare.
 
Två U23 VM-medaljörer tar plats i SOK:s Topp & Talang-satsning - Martin Nathell (Sprint) och Erik Holmer (Kanotslalom). Grattis till två välförtjänta platser!
 
Drakbåtslandslaget lämnar ett guldkantat 2018 bakom sig och blickar fram emot nya mästerskap. I början av december samlades 22 paddlare för att genomföra årets sista läger.
 
När nomineringarna till Parasportgalan presenterades idag återfinns inte mindre än tre kanotnomineringar inom de sju kategorierna, wow! Grattis Helene Ripa, Åsa Eklund och Anna Bjerkefors.
 
SKF:s Disciplinkommitté har nu fattat ett beslut i det ärende, som tidigare rapporterats om, där Falu KK:s styrelse anmält Kanotslalomlandslagets Förbundskapten.
 

Vårens utbildningar

(2018-12-12 13:56)
Nu börjar datum för vårens utbildningar komma ut på hemsidan.
 
SKF är på gång att starta upp en medicinsk kommitté. Som en del i arbetet kommer en workshop att hållas i samband med SKF:s Tränarkonvent på Bosön. Inför denna önskar vi få in svar från Aktiva och Tränare på området.
 

Sök till Kanotgymnasiet!

(2018-11-29 13:22)
På lördag den 1/12 är sista dag att ansöka om en plats till Kanotgymnasiet! Passa på att skicka in en ansökan!
 
Den gångna helgen genomförde Internationella Kanotförbundet (ICF) sin kongress i Budapest, Ungern. Inga personval stod på agendan denna gång, dock en hel del kring bl.a. regeländringar, utökat antidopingarbete och fortsatt arbete för SUP-verksamhet.
 

Postadress:
Tullinge KF - Kanot
C/o Mikael Bodner, Källvägen 7
14654 Tullinge

Besöksadress:
Tullinge Strand
14640 Tullinge

Kontakt:
Tel: 070 789 87 31
E-post: styrelsen@tullingekanot.se

Se all info