Hoppa till sidans innehåll

Medlemspaddling


Medlemspaddling onsdagskvällar 18:30 - 20:00
Maj till sep, se aktivitetskalendern.


Aktiviteten är till för alla medlemmar oavsett om man bara vill umgås, paddla, ha sällskap på vattnet, förbättra paddlingstekniken, bli snabbare/uthålligare eller bli en vinnare. 
Vissa onsdagskvällar har vi speciella aktiviteter som paddlingsteknik, säkerhetsövningar eller tävlingar, se aktivitetskalendern.
Alla medlemmar är välkomna!

Kom gärna 10-15 min före passets början så att alla hinner byta om och plocka fram utrustningen för att vi ska komma ut på vattnet så snabbt som möjligt.
Grinden hålls öppen 18:15 – 18:45, eventuellt längre om vi har funktionär som stannar på land.

Aktiviteter med ledare:

  • Medlemspaddling: För alla som vill paddla tillsammans i närområdet. Öppen för alla medlemmar, som vill paddla tillsammans och är intresserad av att utveckla sin paddling och få bättre teknik, styrka, snabbhet och kondition. Även för nyblivna medlemmar som vill veta mer om kanotplatsen, våra kajaker och hur vi hanterar dem. Aktiviteten blir vad vi gör den till tillsammans.
  • Barn- och ungdomspaddling: Vi kör även ungdomspaddling samma tider. Dit är alla simkunniga barn från 9 år och uppåt välkomna. Se Barn- och ungdomspaddling

 Aktiviteter utan ledare:

  • Snabba träningsgruppen, långdistans och intervaller: För dig som paddlat en hel del tidigare, vill köra tuffare och längre, samt gärna vill ha träningssällskap. Gruppen kör utan ledare och samlas ute på bryggan färdiga för avfärd ca. kl. 18:30.
  • Paddla själv eller med sällskap i egen takt: Även du/ni som vill paddla fritt är också välkomna att paddla på onsdagar, kanske hittar du en paddelkompis.

Vår förhoppning är att vi på sikt blir så många att vi kan dela in oss i lite olika grupper baserat på inriktning och färdighet. 

Fler funktionärer behövs till onsdagspaddlingen, både på land och på vattnet i kajak, samt följebåt. 

För mer information kontakta Peter Karlsson, This is a mailto link.


 Film på Youtube Paddlingsteknink med Sofia, TKF 2012

Uppdaterad: 04 JUL 2016 11:18
Skribent: Johan Norin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Tullinge KF - Kanot
C/o Mikael Bodner, Källvägen 7
14654 Tullinge

Besöksadress:
Tullinge Strand
14640 Tullinge

Kontakt:
Tel: 070 789 87 31
E-post: This is a mailto link

Se all info