Hoppa till sidans innehåll

Medlemspaddling


Medlemspaddling onsdagskvällar 18:30 - 20:00
Maj till sep, se aktivitetskalendern.


Aktiviteten är till för alla medlemmar oavsett om man bara vill umgås, paddla, ha sällskap på vattnet, förbättra paddlingstekniken, bli snabbare/uthålligare eller bli en vinnare. 
Vissa onsdagskvällar har vi speciella aktiviteter som paddlingsteknik, säkerhetsövningar eller tävlingar, se aktivitetskalendern.
Alla medlemmar är välkomna!

Kom gärna 10-15 min före passets början så att alla hinner byta om och plocka fram utrustningen för att vi ska komma ut på vattnet så snabbt som möjligt.
Grinden hålls öppen i början av passet, ca 18:15 – 18:45, eventuellt längre om vi har funktionär som stannar på land.

Aktiviteter med ledare:

  • Medlemspaddling: För alla som vill paddla tillsammans i närområdet. Öppen för alla medlemmar, som vill paddla tillsammans och är intresserad av att utveckla sin paddling och få bättre teknik, styrka, snabbhet och kondition. Även för nyblivna medlemmar som vill veta mer om kanotplatsen, våra kajaker och hur vi hanterar dem. Aktiviteten blir vad vi gör den till tillsammans.
  • Barn- och ungdomspaddling: p.g.a. brist på ledare så kan vi inte erbjuda separat barn- och ungdomsverksamhet denna säsong. Barn och ungdomar är välkomna att paddla med målsman i samband med medlemspaddlingen på onsdagar. 
    Om vi kan få föräldrar eller andra vuxna att hjälpa till med att hålla i barn- och ungdomspaddling så kan vi starta denna verksamhet igen. 

 Aktiviteter utan ledare:

  • Snabba träningsgruppen, långdistans och intervaller: För dig som paddlat en hel del tidigare, vill köra tuffare och längre, samt gärna vill ha träningssällskap. Gruppen kör utan ledare och samlas ute på bryggan färdiga för avfärd ca. kl. 18:30.
  • Paddla själv eller med sällskap i egen takt: Även du/ni som vill paddla fritt är också välkomna att paddla på onsdagar, kanske hittar du en paddelkompis.

Vår förhoppning är att vi på sikt blir så många att vi kan dela in oss i lite olika grupper baserat på inriktning och färdighet. 

Fler funktionärer behövs till Medlemspaddlingen:

  • På land, visa nya medlemmar tillrätta och hålla kanotplatsen öppen, presentera föreningens förhållningsregler
  • På vattnet, delta i kajak som sällskap och support, samt vid behov bemanna vår följebåt/räddningsbåt

För mer information kontakta Peter Karlsson, This is a mailto link.


 Film på Youtube Paddlingsteknink med Sofia, TKF 2012

Uppdaterad: 29 APR 2018 12:54 Skribent: Johan Norin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Tullinge KF - Kanot
C/o Mikael Bodner, Källvägen 7
14654 Tullinge

Besöksadress:
Tullinge Strand
14640 Tullinge

Kontakt:
Tel: 0707898731
E-post: This is a mailto link

Se all info